yusufcan (28-05-10)
Ha bir de şunu da merak ediyorum.. İmam Rabbânî Hazretlerinin yukarıdaki mektubunu okuduktan sonra;
''Aaa İmam Rabbânîye hiç yakıştıramadım. İslamoğlu ve onun gibi ehl-i sünnet dışında olan hocaları (âlimleri vs.) nasıl yılana benzetebilir? Bunun hesabını nasıl verecek? Helalleşebilecek mi acaba? Bir Müslüman böyle konuşabilir mi? Hiç yakışır mı bir Müslümana?''
diyecek misiniz?Hani bizim sapkın dememiz size ağır geldi de aynen bunları dediniz ya.. Neyse..
Yaşlanan bir gün bugün..Bavulu topluyor ve son vedası tıpkı dün gibi, köşeye çekilip ağlıyor..Bense yarına penceremden bakma gafletindeyim..Gözlerim dolu ve ellerim tutuklu yüzüme.
yusufcan (28-05-10)
Allah RAZI OLSUN Sükûn
Sarıl bir hak dostuna, kurumuş yaprak gibi ezse'de ses çıkarma sakin ol toprak gibi.
bizim sapkın dememiz size ağır geldi de aynen bunları dediniz ya.. Neyse..[/QUOTE]
kendine yakışanı yap kardeşim.....yaptıgınız tekfir ve kullandıgınız üslubu tasvip etmiyorum...islamoğlunun kaç tane yazısını okuyupta bu kadar agır konuşuyosunuz....ben onuda senide sevmeye devem edcegim....
tekfir mantığınızı tasvip etmiyorum......bu insaf bir gün sizede lazım olabilir....sen birilerini kötü sözlerle itham et onlarda seni ...bumu müslümana yakışan duruş....önceki tavrınıza gösterdiğim tepki canınızı mı yaktı....oysa kardeşce uyarmak istemiştim...
sen yinede kendine neyi yakıştırıyosan onu yap....islamoğlunun sünnete ve hz peygambere ne kadar baglı oldugunu okudugum yığınca kitaplarından biliyorum...
penceresi kadar düşer ,bir eve ayın ışığı......
şah-ı nakşibend
islamoğlu nun hakkındakilere cevap veren videosunu yayınladım ama geri silindi....sizce adil mi bu...burakalım o kendi cevaplasın...
şah-ı nakşibend
Penceresi kadar düşer, bir eve Ay'ın ışığı..
Biz neler yazdık, siz hâlâ aynı düdüğü çalıyorsunuz.. Anladım ki size daha söz söylemek nâfile.. Tavsiyem, İmam Rabbânî Hazretlerinin mektubunu sindire sindire okuyun.. Yazdıklarıma verecek cevap olmayınca da, Müslümanlığıma laf konuşmayın, çamur at izi kalsın hesabı.. Birinin dediği gibi ''Âlimler olmasa, hepimiz kördük''.. İmam Rabbânî gibi bunların tehlikesini haber veren, ''yılana benzeten'' evliyâlar olmasa, hepimiz inanırdık şunlara..
Son mesajım budur.. Allah yâr ve yardımcın olsun..
Yaşlanan bir gün bugün..Bavulu topluyor ve son vedası tıpkı dün gibi, köşeye çekilip ağlıyor..Bense yarına penceremden bakma gafletindeyim..Gözlerim dolu ve ellerim tutuklu yüzüme.
ortalık karışmış yine , bence konu kapansın yakışmıyor sizlere
müslümanlığınıza laf söylemek mi?....aman Allahım ......Sükûn Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek İçin Lütfe Üye Olunuz Kayıt İçin Tıkla ! ]
benim derdim ne senin dediğin ne....
aşk olsun .....aşk...
şah-ı nakşibend
İslamoğluna ait "elde var aşk" yazısı bu sitede yayımlanır ya da yayımlanmaz, bu ayrı bir konu. Fakat sizin ve sizin gibi düşünenlerin de farkında olması gereken bir husus var.
İslamoğlu bazı sohbet ve yazılarında ehl-i sünnet anlayışına aykırı beyanatlarda bulunuyor. Bu cümleyi ezber üzere söylemiyorum. Çevremde bir kaç kişi İslamoğlu'nu dinleyerek alimlere, tasavvufa, fıkhi konularda üzerinde icma bulunan hususlara aykırı inanmaya ve davranmaya başladılar. Onlara göre güya ; asırlarca bilinen tüm islam uleması yanlış bilmiş ve öğretmiş de , artık İslamoğlu o hataları tasviye ediyor.Ve ona cephe alınmasının asıl nedeni de bu imiş.
Hayır efendim; bu sözler ve düşünce kabul edilemez. İslamoğlu'nun ehl-i sünnetle müsavi düşen görüşleri olabilir-belki vardır da ama o müsavi düşen görüşleri serdederken araya sıkıştırdığı süslü sözlerle evvelkileri yanlışlaması din ilimlerinin adabına uygun düşmediği gibi, manen de bilginin verdiği kibri ortaya koyar.
Bunu iyice düşünün....
Bir gün...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)